The renovation of this heritage 1900s villa required astute balancing of the old and new to seamlessly weave in the addition of a contemporary extension. Floor space was maximized creating open lofty spaces. By painting the gabled ceiling with earthy undertones, we crafted beautiful, spacious, and warm living areas.

The considered use of texture, in joinery and brick plastered walls, together with carefully selected lighting gives the home a luxurious finish. The polished concrete floors with exposed aggregate pairs perfectly with the custom metal work of the balustrade and pool fencing.

Beautiful custom furniture completes this space. The thoughtful addition of a window seat highlights the outdoor area and provides another seating option, without intruding on floor space. The addition of clever, almost furniture-like storage throughout the home makes it easy to keep the place pristine.

Find out more about the kitchen, bathrooms, lighting, clever storage, furniture and outdoor entertaining areasĀ in this property. Want to see this space in person? Talk to us today.